Wij staan voor Ons Vinkel

Babyboom selectie EVVC - september 2018

Babyboom selectie EVVC - september 2018

Je zou je bijna afvragen, hadden we in november 2017 een stroomstoring, omdat er op 14 augustus 5 kinderen op één dag zijn geboren bij de selectie groep van EVVC. Dit blijkt niet het geval te zijn, alles rust op puur toeval.Je zou je bijna afvragen, hadden we in november 2017 een stroomstoring, omdat er op 14 augustus 5 kinderen op één dag zijn geboren bij de selectie groep van EVVC. Dit blijkt niet het geval te zijn, alles rust op puur toeval.We legde de vaders Joris van der Doelen, René van Santvoort en Ramon van Rixtel een aantal vragen voor, hieronder de antwoorden. 

Joris vd Doelen 1: Wie zijn jullie en wat doen jullie bij  EVVC?  

Joris van der Doelen en Veronique van Bergen. Beide selectiespeler bij EVVC. Daarnaast is Joris lid van de adviesraad en is Veronique, samen met Peter van der Lee, captain van de Commissie Vereniging.

2: Wanneer werd jullie kind verwacht?

De uitgerekende datum was 6 september 2018.

3: Wat is de naam van jullie kind? 

Dex van der Doelen

4: Wanneer is hij geboren, hoe laat,  gewicht en lengte?

Dex is geboren op 14 augustus 2018 om 01:07 uur. Zijn gewicht was 2290 gram en zijn lengte 48 cm.

5: Is alles goed verlopen en hoe heeft  de vader het ervaren?

Dex verraste ons door ruim 3 weken te vroeg geboren te worden. Gelukkig is alles goed verlopen. Vader Joris vond het wel spannend maar ook heel mooi om mee te maken.

6: Wat dachten jullie, toen jullie  hoorde wat er op die dag gebeurde?

We wisten dat de tweeling van René en Sabine ook een dezer dagen geboren zou worden. Nadat Joris het mooie nieuws op de voetbalapp zette, stroomden de felicitaties binnen. Na een tijdje had een groot deel van de spelers gereageerd, maar René nog niet. Toen kregen wij het vermoeden dat er bij hun ook iets aan de gang was. Een uurtje later liet René op de app weten dat hun tweeling geboren was. Ramon en Ragna verrasten ons natuurlijk wel.

7: Vonden jullie het ook bijzonder 5 kinderen op een dag?

Ja heel bijzonder. We vertelden dit aan de zusters in het ziekenhuis en zij hadden zoiets ook nog nooit gehoord.

8: Hoe is het nu met de trotse ouders?

Wij zijn super trots en genieten volop van onze zoon Dex. Erg leuk om te zien dat de kaartjes bleven binnenstromen. Iedereen hiervoor erg bedankt namens ons drieën.

9: Als jullie kind niet zou gaan  voetballen, zou je dat erg vinden?

Geen optie.

10: Je staat bij een wensput/echoput, wat is dan je wens voor je kind?

Veel geluk en gezondheid en dat hij net zo gaat genieten bij EVVC zoals wij dat nog steeds doen.

 

 René van Santvoort

 1: Wie zijn jullie en wat doen jullie bij  EVVC?

René van Santvoort en Sabine van der Zanden. René is speler van het 1ste elftal. 

2: Wanneer werden jullie kinderen  verwacht?

Uitgerekende datum 29 augustus 2018, maar in verband met een tweeling wisten we dat ze uiterlijk met 38 weken gehaald zouden worden.

3: Wat zijn de namen van de kinderen?

Nola van Santvoort en Faye van Santvoort

4: Wanneer zijn ze geboren, hoe laat,  gewicht en lengte?

Geboren op 14 augustus 2018Nola: 14.10 uur,  2635 gram en 49 cmFaye: 14.17 uur,  2390 gram en 49 cm 

5: Is alles goed verlopen en hoe heeft  de vader het ervaren?

Alles is super goed gelopen en het was een zeer vlotte natuurlijke bevalling zonder complicaties. In verband met het lage gewicht en de schommelende glucose waardes van Faye moesten we nog 2 nachtjes ter observatie in het ziekenhuis verblijven. Papa René was zoals altijd de rust zelf en liet alles maar over zich heen komen.

6/7: Wat dachten jullie, toen jullie  hoorde wat er op die dag gebeurde? / Vonden jullie het ook bijzonder 5 kinderen op een dag?

Op het moment dat Sabine de eerste weeën kreeg hoorde we dat Dex geboren was en wisten wij dat er hoogstwaarschijnlijk nog twee aan toegevoegd zouden worden die dag. Toen we de volgende dag ook nog hoorde dat Lucca en Raff dezelfde dag ter wereld waren gekomen stonden we helemaal met onze oren te klapperen. Hoe verzin je het!

8: Hoe is het nu met de trotse ouders?

De trotse ouders maken het uitstekend en voelen zich intens gelukkig en genieten van hun twee super tevreden meisjes.

9: Als jullie kinderen niet zouden gaan  voetballen, zou je dat erg vinden?

Nee, we zouden het niet erg vinden als ze niet gaan voetballen. Alleen vind ik (René) het wel belangrijk dat ze later een sport beoefenen en welke dat dan zou zijn is niet belangrijk. 

10: Je staat bij een wensput/echoput,  wat is dan je wens voor je kinderen?

We hopen dat jullie heel gelukkig gaan worden met ons als papa en mama en heel cliché wensen wij jullie natuurlijk alle liefde en geluk van de wereld! 

 

Ramon v Rixtel

1: Wie zijn jullie en wat doen jullie bij  EVVC? 

Ragna en Ramon van Rixtel. Ik, Ramon, ben trainer van het 2e elftal. Ragna is supporter. 

2: Wanneer werden jullie kinderen  verwacht? 

Verwacht op 11 oktober. 

3: Wat zijn de namen van de kinderen? 

Lucca en Raff van Rixtel.

4: Wanneer zijn ze geboren, hoe laat,  gewicht en lengte? 

14 augustus 2018 Lucca: 19:58 uur, 1870 gram en 45,5 cm. Raff: 20:00 uur, 1670 gram en 44 cm.  

5: Is alles goed verlopen en hoe heeft  de vader het ervaren? 

Na omstandigheden is alles goed verlopen. De vliezen van mijn vrouw waren op 5 augustus gebroken. We zaten/zitten midden in een verhuizing. Nadat de vliezen gebroken waren werden de eerste 48 uur belangrijk om de longen te doen rijpen. Dat waren 2 spannende dagen voor mijn vrouw en ik. We zijn direct van het JBZ (waar we onder controle waren) overgebracht naar Veldhoven. Op 7 augustus (de verjaardag van mijn vrouw) was alles nog steeds rustig. De spanning ging er daar een beetje mee vanaf. Nu was iedere dag die de jongens niet geboren werden er eentje. De artsen zeiden dat als de bevalling de eerste week nadat de vliezen gebroken waren niet op gang was gekomen het nog lang zou kunnen duren. Dat waren lange dagen in het ziekenhuis waar mijn vrouw in principe niet uit bed mocht. De ochtend van de bevalling ben ik nog een tijdrit gaan fietsen omdat alles rustig was, 10 uur later was ik pappa.  

6: Wat dachten jullie, toen jullie  hoorde wat er op die dag gebeurde? 

 Ik heb enorm gelachen uiteraard. Toen Joris het bericht op de selectie-app zette heb ik hem nog gecontact omdat ik wist dat zij te vroeg bevallen waren. Op dat moment was het bij ons nog rustig dus was vooral blij voor hen dat het goed ging. Vanaf 14:00 begon het bij ons al heel voorzichtig te borrelen maar nog geen zekerheid dat het zou aanhouden. Toen René later die dag op de selectie-app zette dat ook zij aan het bevallen waren heb ik erg hard gelachen. Toen wist ik dat wij ook niet veel later zouden gaan bevallen. Misschien heb ik ook wel hard gelachen van de spanning dat kan ook natuurlijk. En toen ging het bij ons in de stroomversnelling. Omdat wij pas laat de familie konden inlichten heb ik het pas de volgende dag op de app kunnen zetten. Hoe groot is de kans. 5 kinderen op 1 dag in 1 selectie. Erg mooi natuurlijk en ook omdat ze het allemaal goed maken. 

7: Vonden jullie het ook bijzonder 5  kinderen op een dag? 

Hoe groot is de kans? Dit is natuurlijk wel heel bijzonder. Steeds als ik het mensen vertel denken ze dat ik ze voor de gek houd.

8: Hoe is het nu met de trotse ouders? 

Met ons gaat het goed. Mijn vrouw is goed aan het herstellen van de bevalling en is, zoveel als dat ze kan, alweer in beweging. Omdat wij nu nog 2 á 3 weken in het ziekhuis moeten verblijven is het voor ons nog goed vol te houden. Je mist privacy maar in de nacht doet de verpleging de verzorging dus dan kunnen wij doorslapen. Wat dat betreft heb ik het beter dan Joris en al helemaal beter dan René. Ieder nadeel heeft zijn voordeel.

9: Als jullie kinderen niet zouden gaan  voetballen, zou je dat erg vinden? 

Nee. Ze moeten lekker gaan doen wat ze leuk vinden. Ik zou het wel erg vinden als ze niks gaan doen.  10: Je staat bij een wensput/echoput,  wat is dan je wens voor je kinderen?Cliché. Dat ze gelukkig en gezond zijn en blijven.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.